Een mooi afscheid

Een mooi afscheid, dat kracht geeft voor de zware tijd die gaat komen.

Dat is wat ik wil bereiken met Tom van den Berg Uitvaartzorg. Een mooie, persoonlijke uitvaart verzorgen, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Het afscheid voorbereiden

Inmiddels heb ik ruim 7 jaar ervaring als uitvaartverzorger. In die jaren heb ik ontzettend veel families begeleid. Geen situatie is hetzelfde, soms zijn mensen voorbereid op een overlijden, soms komt een overlijden totaal onverwacht. Iedereen ervaart een verlies op zijn of haar eigen manier. Gevoelens van onwerkelijkheid, verdriet, pijn en onmacht kunnen je belemmeren om helder te denken, terwijl je al snel diverse beslissingen moet gaan nemen. Dat is eigenlijk niet te doen. Ik weet hoe fijn het dan is als een betrokken persoon met verstand van zaken je daarbij kan begeleiden, een luisterend oor kan bieden of juist de organisatie van alle praktische zaken uit handen kan nemen. Uiteindelijk moet een uitvaart straks een mooie herinnering gaan worden.

Er voor je zijn

Zo'n mooi, persoonlijk afscheid vraagt om een goede voorbereiding. En daarom neem ik alle tijd om dit samen te verzorgen. In die periode van verlies ben ik er voor je. Samen kijken we ook naar wat de wensen zijn, want (bijna) alles is mogelijk. Denk daarbij aan een bijzondere locatie voor een afscheidsdienst, een samenzijn in een tent, in eigen tuin of misschien een afscheid in een kleine persoonlijke kring van naasten. Ik kan je goed adviseren en begeleiden bij je keuzes. Daarbij wil ik, indien gewenst, je zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.

Op deze manier kan ik echt iets voor je betekenen en hopelijk wat kracht geven op een moment dat het er toe doet. Zo wil ik graag elke uitvaart verzorgen; als steun en toeverlaat met betrokkenheid, goed advies en persoonlijk begeleiding als uitgangspunten.

Column

De komende maanden wil ik je met regelmaat op de hoogte houden van nieuws en wetenswaardigheden rondom Tom van den Berg Uitvaartzorg en de uitvaartbranche. Hiervoor ga ik mijn blog gebruiken, die je terug kunt vinden op www.tomvandenberguitvaartzorg.nl/columns. En heb je tussendoor behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Disclaimer | Algemene voorwaarden

Sitemap  © Tom van den Berg Uitvaartzorg 2020    


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.