Hoe kijkt u terug op 2017?

De feestdagen en het einde van het jaar naderen weer. De tijd van gezellig samenzijn, waarin we ook graag terugblikken op wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht. Ik hoop dat u kunt terugkijken op een mooi en geslaagd jaar, in goede gezondheid samen met alle mensen die u lief zijn.

Maar wat als er niets te vieren valt?

Voor een groot aantal mensen is het afgelopen jaar helaas anders verlopen. Door het overlijden van een dierbare is hun leven ingrijpend veranderd. Juist de komende feestdagen kunnen dan zwaar zijn. Het gemis kan dan heel groot zijn.

Aandacht van anderen kan hen de kracht geven om door deze moeilijke dagen heen te komen. Dat kan al door samen te kijken naar foto's, herinneringen op te halen, te luisteren naar bepaalde muziek en écht te horen wat iemand zegt. Uw betrokkenheid en aandacht kunnen nabestaanden zo wat troost en kracht bieden tijdens een mooi samenzijn.

Voldoening door persoonlijke aandacht

Afgelopen jaar ben ik gestart met Tom van den Berg Uitvaartzorg. Ook hier ervaar ik steeds weer hoe persoonlijke aandacht nabestaanden echt kan helpen. Een luisterend oor, meedenken, zorgen uit handen nemen; doen waaraan op dat moment behoefte is. Soms komt een overlijden veel te vroeg en ervaart men het als oneerlijk. Het verdriet is overweldigend en raakt iedereen. Ook mij. Maar ik weet dat een gepast afscheid nabestaanden later kracht kan geven bij de verwerking van hun verdriet. Het geeft voldoening om terug te kunnen kijken op een waardig afscheid, dat recht deed aan de overledene.

Mooi en memorabel afscheid

Voor 2018 is mijn doel niet anders; er voor u zijn op het moment dat het er echt toe doet. Door u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen en u waar mogelijk te begeleiden en te adviseren, hoop ik u dan de kracht te kunnen geven voor een mooi en memorabel afscheid.

Ik wens u en uw dierbaren sfeervolle en hartverwarmende feestdagen toe en een mooi nieuw jaar in goede gezondheid.

Disclaimer | Algemene voorwaarden

Sitemap  © Tom van den Berg Uitvaartzorg 2020    


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.