Ooit gaat de zon weer schijnen

Lente. Terwijl ik dit schrijf, striemt de regen nog tegen de ruiten. De tuinmeubelen staan verdronken in de tuin, na een paar dagen met een veelbelovend zonnetje. En toch weet ik dat het wel weer goed komt met die lente. De knoppen zullen weer gaan uitkomen, de bloesem zal weer aan de bomen verschijnen en lammetjes zullen weer te zien zijn in de wei. Die zon komt wel weer. Ooit.

De warmte van mensen om je heen

Ook voor iemand met heel veel verdriet om het verlies van een dierbare, kan de zon ooit weer gaan schijnen, ook al lijkt dat nu ondenkbaar. Wanneer is niet te zeggen. Er is geen voorspelling te geven voor de duur van rouw en verdriet. Iedereen beleeft dit op een eigen manier en moet dit ook op zijn eigen manier ondergaan. Ook weet en hoop ik dat voor iedereen de dag komt dat je, met hulp en steun van de mensen om je heen, de zon weer zal zien schijnen. Eerst nog heel voorzichtig, tussen het verdriet en de tranen door, maar gaandeweg steeds krachtiger.

De kracht van herinneringen

Ik hoop voor iedereen dat de glimlach weer terugkomt. Na die lange tijd in zwaar weer van rouw en gemis zal je weer de kracht van de mooie herinneringen ervaren. Je voelt je kracht weer toenemen en je weet, ooit kan ik er weer vol tegenaan. Samen met alle mooie herinneringen, die je kracht zullen geven voor de toekomst.

Disclaimer | Algemene voorwaarden

Sitemap  © Tom van den Berg Uitvaartzorg 2020    


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.