Afscheidsceremonie

Je kunt kiezen voor een ceremonie in de kerk, in het crematorium of op een andere locatie. Een eigen invulling, een sfeervolle fotopresentatie, een pakkend gedicht en mooie muziek maken een uitvaart persoonlijk en gepast. Ik kan je helpen bij het kiezen van de juiste locatie en ik kan suggesties doen voor de invulling van de ceremonie, als je dat wenst.

Muziek

Muziek is een van de belangrijkste elementen van een persoonlijke uitvaart. Vind jij het lastig om te kiezen uit de ontelbare muziekstukken en de verschillende uitvoeringen? Ik help je graag bij de keuze van passende, persoonlijke muziek.

Toespraken

Een persoonlijk woord tijdens een uitvaart is mooi. Misschien wil jij ook wat zeggen? En lukt het niet of wil je dat liever niet? Dan neem ik dat natuurlijk van je over!

Foto- of filmpresentatie

Waardevolle momenten uit het leven zijn vaak vastgelegd in foto’s of filmpjes. Het kan bij het afscheid mooi zijn om deze momenten terug te kijken tijdens een foto- of filmpresentatie. Ik kan erbij helpen om deze presentatie op een goede manier samen te stellen.


Disclaimer | Algemene voorwaarden

Sitemap  © Tom van den Berg Uitvaartzorg 2020    


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.