• Open en eerlijk

  Het positieve van corona. Ja, want ook dat is er. Misschien wel dankzij het coronavirus hebben we - met hulp van Tom - nóg bewuster nagedacht over de invulling van de afscheidsbijeenkomst van ons mam. Een van de mogelijkheden die Tom ons aanreikte viel meteen in de smaak: buiten, in de openlucht.

  De betrokkenheid die hij vanaf het begin heeft getoond resulteerde in een liefdevolle, persoonlijke en intieme dienst. Gewoon bij ons thuis, in de eigen tuin. Geen zorgen over o.a. de techniek, de livestream en andere zaken waardoor we ons mam letterlijk en figuurlijk voor een laatste keer in het zonnetje hebben kunnen zetten. Het gemak waarmee hij de kinderen op een leuke manier bij het afscheid heeft betrokken was daar een belangrijk onderdeel van. Evenals de vakkundige en respectvolle manier waarop ons mam na haar overlijden is verzorgd.

  Altijd open en eerlijk in de communicatie. Dit alles heeft er voor gezorgd dat we tevreden en trots kunnen terugkijken naar een mooie waardevolle rouwweek en het definitieve afscheid.

  Tom, je bent een toegankelijke man en heel erg prettig in de omgang. Of op zijn Heziks: een mooi mens. Mede dankzij jou hebben we van het afscheid het allerbeste gemaakt. Dus vanuit de grond van ons hart: dank je wel!

 • Een 10 voor alles!

  Tom verzorgde de uitvaart kundig en zeer respectvol. Het was op ieder vlak super. Wij konden niet beter wensen en zijn Tom en zijn team zeer dankbaar!

 • Perfect!

  Alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de nazorg is prima!

  Uiteraard waren wij zeer blij met de spreker op de uitvaart, die Tom voor ons had ingeschakeld.

 • Heel prettig

  We hebben de samenwerking met Tom als heel prettig ervaren. Hij voelt goed aan welke rol van hem wordt verwacht. Hij gaf ons ruimte om dingen zelf te regelen, maar was er op de momenten dat het nodig was. Dat gaf veel rust in een verdrietige tijd.

Disclaimer | Algemene voorwaarden

Sitemap  © Tom van den Berg Uitvaartzorg 2020    


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.